Είμαι έγκυος

enceinte.png

Οι συμβουλές μας

Ένα μικροσκοπικό ον φωλιάζει στην κοιλιά σας: είστε έγκυος στο πρώτο σας παιδί! Η πρώτη εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος γεμάτη έντονα και συχνά αντιφατικά συναισθήματα και αποτελεί κρίσιμη καμπή στη ζωή μιας γυναίκας, καθώς στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια όπως ακριβώς ήταν πριν. Μαζί με εσάς, και το σώμα σας υφίσταται σταδιακές αλλαγές και έχει ανάγκη νέα προϊόντα και τύπους φροντίδας. Δείτε τις συμβουλές μας και ανακαλύψτε τα προϊόντα φροντίδας που προσφέρουμε, προκειμένου να απολαύσετε με απόλυτη ηρεμία την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, μέχρι τη γέννηση του μωρού σας.

Τα προϊόντα φροντίδας

Σας προτείνουμε

Mustela® Bust Firming Serum 75ml

• Τονώνει και συσφίγγει • Σωληνάριο με αντλία 75ml

Mustela® Stretch Marks Oil 105ml

• Ενυδατώνει, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος & καταπραΰνει • Μπουκάλι με flip-top καπάκι 105ml

Τα νέα της Mustela

Image

Η Mustela αοκαλύτει τα μυστικά της βρεφικής ειδερμίδας

 

Η βρεφική επιδερμίδα είναι εύθραυστη και χρειάζεται προστασία: οι ειδικοί το γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό, και εμείς πρέπει να τη φροντίζουμε με αγάπη έτσι ώστε τα μωρά να το διαισθάνονται. Αλλά εκτός από εύθραυστη, η βρεφική επιδερμίδα κρύβει και έναν πραγματικό θησαυρό του οποίου την ύπαρξη κανείς δεν γνώριζε έως τώρα! Αυτό ανακάλυψαν οι ερευνητές των Εργαστηρίων Expanscience της Mustela μετά από 10 χρόνια αδιάκοπης έρευνας, σε συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς ειδικούς.

 

Ένας κρυμμένος θησαυρός
Η φύση αυτού του θησαυρού; Μια πολύτιμη πηγή κυττάρων, μια πραγματική πηγή ζωής για την επιδερμίδα, η οποία εξασφαλίζει την αναγέννηση του δέρματος και τη διατήρηση της συνολικής ισορροπίας της καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Αυτή η πηγή κυττάρων βρίσκεται στο μέγιστο κατά τη γέννηση, είναι μοναδική για τον καθένα, αλλά είναι εξαιρετικά ευάλωτη σε καθημερινές επιθέσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών ζωής του παιδιού... Η υπεριώδης ακτινοβολία, ο αέρας, το κρύο, η ζέστη ή ακόμα και η ρύπανση την ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση. Για να διαφυλαχθεί το μέλλον της βρεφικής επιδερμίδας, είναι απαραίτητο να την προστατεύουμε από τη στιγμή της γέννησής.

 

Νέες ανάγκες, νέα προϊόντα!
Μια εκπληκτική ανακάλυψη για τους ειδικούς...και για όλες τις μαμάδες! Μετά από αυτή τη θεμελιώδη ανακάλυψη, η φροντίδα του βρεφικού δέρματος δεν θα μπορούσε να είναι ξανά η ίδια και η Mustela το έχει αντιληφθεί. Πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά, τα νέα προϊόντα της Mustela Bébé καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας από τη στιγμή της γέννησης: βοηθούν στην ανάπτυξή της με αρμονία και διαφυλάσσουν τον κυτταρικό πλούτο, για μια επιδερμίδα υγιή... και με λαμπρό μέλλον!

 

Για να μάθετε περισσότερα για τη νέα φροντίδα της σειράς Mustela Bébé, συμβουλευτείτε το άρθρο Η Mustela Bébé κάνει το δέρμα νεότερο. .
Για να μάθετε περισσότερα για αυτή την απίστευτη ανακάλυψη, συμβουλευτείτε το άρθρο Η ιστορία της επανάστασης Mustela.