Για να αναπτύσσουμε φυσικά καλλυντικά για τις ανάγκες των μωρών αλλά και όλης της οικογενείας, επιλέγουμε τα καλύτερα συστατικά της φύσης - κατά προτίμηση βιολογικά - από τα οποία εκχυλίζουμε, καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά.

Χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες τεχνολογίες που σέβονται τους ανθρώπους και το περιβάλλον μας, και επίσης έχουμε εφαρμόσει την υπεύθυνη προμήθεια των πρώτων υλών.

A unique expertise in the extraction of plant-based active ingredients

Μια μοναδική εξειδίκευση στην εκχύλιση ενεργών συστατικών φυτικής προέλευσης

Παράγουμε πολύ υψηλής ποιότητας αγνά φυσικά εκχυλίσματα, έλαια, σκόνες και βούτυρα, τα οποία υπόκεινται σε αυστηρές βιολογικές και κλινικές δοκιμές όπως και σε υποβολή πατεντών και επιστημονικές δημοσιεύσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή ανεκτικότητα και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Με τη 40 ετών εμπειρία μας στις πρώτες ύλες φυσικής προέλευσης, αναπτύσσουμε καινοτόμα ενεργά συστατικά για καλλυντικά και έχουμε γίνει ένας από τους βασικούς προμηθευτές σε μάρκες καλλυντικών στη Γαλλία αλλά και διεθνώς.

Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούμε ειδικές τεχνολογίες που σέβονται τους ανθρώπους και το περιβάλλον μας, όπως:

 • η μοριακή απόσταξη, μία «πράσινη» διαδικασία για τον διαχωρισμό και τη συγκέντρωση των πιο σημαντικών ουσιών των ελαίων.
 • βιοτεχνολογίες, όπως η ενζυμική μηχανική, μια εναλλακτική μέθοδος διασφάλισης των χημικών ουσιών.

Από το 1977 η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εκχύλιση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης

Environmentally friendly sourcing

Διαδικασία προμήθειας πρώτων υλών σεβόμενοι το περιβάλλον

Η καλλιέργεια των φυτών που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε και να προμηθεύουμε τα ενεργά μας συστατικά, όπως είναι το αβοκάντο και η σχιζάνδρα, ακολουθεί την ΕΚΕ πολιτική που έχουμε ορίσει. Γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει το UETB (Union for Ethical BioTrade) και φυσικά σύμφωνα με όλα τα κριτήρια που θέτει ο ίδιος ο οργανισμός, προωθώντας αειφόρες και ηθικές πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Προτιμούμε:

 • Τη βιολογική καλλιέργεια έναντι της παραδοσιακής.
   
 • Μια κυκλική οικονομία για τον περιορισμό των αποβλήτων και των περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων.
   
 • Τη δημιουργική επαναχρησιμοποίηση για την ανάκτηση αχρησιμοποίητων υλικών ή συστατικών με σκοπό τη δημιουργία προϊόντων.
   
 • Παραπροϊόντα της βιομηχανίας τροφίμων: αυτά προκύπτουν κατά τη διαδικασία της παραγωγής ενός τρόφιμου. Προέρχονται από την ίδια πρώτη ύλη αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες βιομηχανίες.

Ανακαλύψτε τα συστατικά μας

1
FRANCE – ORGANIC SUNFLOWER
/

ΓΑΛΛΙΑ - ΗΛΙΑΝΘΟΣ

2
PERU - AVOCADO
/

ΠΕΡΟΥ – ΑΒΟΚΑΝΤΟ

3
PERU - MARACUJA
/

ΠΕΡΟΥ - MARACUJA

4
CHINA – SCHISANDRA
/

ΚΙΝΑ - ΣΧΙΖΑΝΔΡΑ

Μάθετε περισσότερα για την Mustela®

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Έχουμε ευθύνη για τα παιδιά μας.

ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Απλά μόνο το καλύτερο!

Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η μοναδική γνώση μας για το βρεφικό δέρμα.