Περισσότερους από 450 ελέγχους και δοκιμές για εγγυημένη ασφάλεια

More than 450 measurements and tests for guaranteed safety

 

Για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των φόρμουλών μας, έχουμε εφαρμόσει μια εξαιρετικά απαιτητική διαδικασία με περισσότερους από 450 ελέγχους και δοκιμές. Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε μία σειρά πολλαπλών δοκιμών - και κανένα προϊόν δεν διατίθεται στην αγορά, αν δεν περάσει επιτυχώς όλα αυτά τα στάδια.

Δοκιμές ασφάλειας

Για να διασφαλίσουμε τη διατήρηση των προϊόντων μας, αξιολογούμε την αντιμικροβιακή τους ανοχή μέσω μιας δοκιμασίας πρόκλησης. Αυτή η δοκιμασία ελέγχει την ανταπόκριση του προϊόντος έναντι στα μικρόβια. Προσθέτουμε μικρόβια στο προϊόν και ελέγχουμε πώς αυτή η μόλυνση υποχωρεί με το πέρασμα του χρόνου.

Δοκιμές σταθερότητας

Ελέγχουμε ότι το προϊόν παραμένει σταθερό με την πάροδο του χρόνου: το χρώμα, η οσμή ή η εμφάνισή του δεν πρέπει να αλλάζουν.

Το προϊόν τοποθετείται σε ακραίες θερμικές συνθήκες χάρη στους κλιματικούς θαλάμους. Σε ορισμένους θαλάμους, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 40 ° C και 50 ° C, το προϊόν μας υφίσταται ταχεία γήρανση. Σε άλλους θαλάμους, όπου οι θερμοκρασίες αλλάζουν τακτικά μεταξύ -10 ° C και 40 ° C, το προϊόν μας αντιμετωπίζει δραστικές εναλλαγές. Αυτές οι δοκιμές διασφαλίζουν πως η ποιότητα του προϊόντος παραμένει καλή κατά τη μεταφορά του σε όλο τον κόσμο.

Δοκιμές ασφάλειας και ανεκτικότητας

• In vitro δοκιμές

Μια παγκόσμια πρωτιά: Οι ερευνητικές μας ομάδες έχουν αναπτύξει ένα μοντέλο ανακατασκευασμένου βρεφικού δέρματος: το Stelaskin®. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Stelaskin®, οι ομάδες μας είναι σε θέση να αναπαράγουν και να δοκιμάσουν την επίδραση διαφόρων δερματικών καταπονήσεων σε διαφορετικούς τύπους δέρματος βρεφών και παιδιών, με σκοπό να αξιολογήσουν τα επίπεδα απόδοσης και ανεκτικότητας των προϊόντων μας.

• In vivo δοκιμές

Αξιολογούμε επίσης την ανεκτικότητα των προϊόντων μας (απουσία δερματικών ερεθισμών και αντίδρασης), όπως και την απουσία ευαισθητοποίησης του δέρματος, σε 100 ενήλικες.

Κλινικές δοκιμές

Μόλις εξασφαλιστεί η ασφάλεια, δοκιμάζουμε την απουσία βλάβης και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος υπό πραγματικές συνθήκες χρήσης: σε μια ομάδα μωρών και παιδιών (συμπεριλαμβανομένων βρεφών κάτω τους ενός μηνός) ή εγκύων, ανάλογα με το προϊόν. Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται πάντα υπό την επίβλεψη δερματολόγων ή / και παιδίατρων.

Τελική επικύρωση από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα

Ως τελικό βήμα, όλα τα αποτελέσματά μας παραδίδονται σε έναν ανεξάρτητο εξειδικευμένο τοξικολόγο, εκτός των εργαστήριών μας, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή. Στη συνέχεια, συντάσσεται μια έκθεση ασφαλείας, η οποία διατίθεται στις αρχές ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση επιθεώρησης. Χωρίς αυτό το έγγραφο, τα προϊόντα μας δεν μπορούν να διατεθούν στην αγορά.

Πίσω