Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Είμαστε δίπλα στους γονείς

70 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η φιλοδοξία της Mustela® παραμένει η ίδια: να είναι δίπλα στους γονείς διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους, χάρη στα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα με συστατικά φυσικής προέλευσης.
Η φιλοδοξία μας; Να είμαστε δίπλα στους γονείς και να τους στηρίζουμε καθημερινά στην οικογενειακή τους ζωή, προσφέροντάς τους μια σειρά από δερμοκαλλυντικά με συστατικά φυσικής προέλευσης. Με άλλα λόγια: να βοηθήσουμε τους γονείς να ξενοιάσουν από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες της περιοχής της πάνας των μωρών τους, από την επίδραση που έχει το σκληρό νερό κατά τη διάρκεια του μπάνιου στο δερματάκι, από τη ξηρότητα και το αίσθημα κνησμού που δεν θα αφήσουν το μωρό ή το παιδί να κοιμηθεί ή από το να αναρωτιούνται, τι αντηλιακή προστασία χρειάζεται μόλις ξεκινήσουν οι βόλτες στον ήλιο.

A pharmacist once met an entrepreneur
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Κάποτε ένας φαρμακοποιός συνάντησε έναν επιχειρηματία

Το 1950, εφηύραν το πρώτο γαλάκτωμα μπάνιου, ειδικά σχεδιασμένο για το βρεφικό δέρμα. Πολλές γενιές αργότερα, οι γονείς εξακολουθούν να εμπιστεύονται την Mustela® για τη φροντίδα του δέρματος όλης της οικογένειας.

What is a “responsible brand”?
ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Πώς ορίζεται μια «υπεύθυνη μάρκα»;

Η ενεργή και φιλόδοξη προσέγγισή μας για την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων μας στους ανθρώπους και στον πλανήτη μας είναι μακρόχρονη.

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

Η μοναδική μας εξειδίκευση βασίζεται στον συνδυασμό δύο τεχνογνωσιών: στη νεογνική δερματολογία και στην εκχύλιση φυτών.

Our unique knowledge in babies’ skin

Η μοναδική γνώση μας για το βρεφικό δέρμα

Χάρη σε παγκοσμίως αναγνωρισμένα και φιλόδοξα ερευνητικά προγράμματα, έχουμε αναπτύξει μια μοναδική εξειδίκευση στη φυσιολογία του βρεφικού και παιδικού δέρματος.

Plant-based active ingredients and green technologies

Ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης και πράσινες τεχνολογίες

Εντοπίζουμε τα καλύτερα συστατικά από το φυτικό βασίλειο - κατά προτίμηση βιολογικά - από τα οποία εκχυλίζουμε αποτελεσματικά και ήπια βασικά ενεργά συστατικά, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που σέβονται τους ανθρώπους και το περιβάλλον μας.

Τι περιέχουν τα προϊόντα μας;

  • Εξερευνούμε τη φύση για να βρούμε τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που θα υποστηρίξουν τα παιδιά στην ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς δέρματος.

  • Έχουμε δεσμευτεί να επιλέγουμε μόνο το καλύτερο: το καλύτερο για το δέρμα του μωρού και του παιδιού σας, για όλες τις μέλλουσες μαμάδες, αλλά και για τον πλανήτη μας. Ο αυστηρός χάρτης συστατικών, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για καθαρή, απαλή και αποτελεσματική περιποίηση του δέρματος.

  • Κάθε προϊόν Mustela® πρέπει να περάσει πάνω από 450 ελέγχους και δοκιμές, καθώς και να αξιολογηθεί και να επικυρωθεί από έναν ανεξάρτητο τοξικολόγο, προτού κυκλοφορήσει στην αγορά.

    Η δέσμευσή μας: να σας παρέχουμε αγνά και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα των μωρών (από την πρώτη ημέρα της γέννησης) και των παιδιών, αλλά και των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
     

Εξερευνούμε τη φύση για να βρούμε τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που θα υποστηρίξουν τα παιδιά στην ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς δέρματος.

Έχουμε δεσμευτεί να επιλέγουμε μόνο το καλύτερο: το καλύτερο για το δέρμα του μωρού και του παιδιού σας, για όλες τις μέλλουσες μαμάδες, αλλά και για τον πλανήτη μας. Ο αυστηρός χάρτης συστατικών, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για καθαρή, απαλή και αποτελεσματική περιποίηση του δέρματος.

Κάθε προϊόν Mustela® πρέπει να περάσει πάνω από 450 ελέγχους και δοκιμές, καθώς και να αξιολογηθεί και να επικυρωθεί από έναν ανεξάρτητο τοξικολόγο, προτού κυκλοφορήσει στην αγορά.

Η δέσμευσή μας: να σας παρέχουμε αγνά και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης για το δέρμα των μωρών (από την πρώτη ημέρα της γέννησης) και των παιδιών, αλλά και των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
 

We stand by parents – all around the world!
Mustela Foundation

Είμαστε δίπλα στους γονείς – σε όλο τον κόσμο!

Ιδρύθηκε το 1982 και η αποστολή του Mustela® Foundation είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και των οικογενειών σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, το ίδρυμα συνεργάζεται με ερευνητές και επαγγελματίες παιδικής φροντίδας, μέσω διαφόρων υποτροφιών και βραβείων.