Κυρίες και κύριοι, αυτά είναι τα κορυφαία συστατικά μας:

Έχουμε επιλέξει τα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που θα υποστηρίξουν τα παιδιά στην ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς δέρματος.

Avocado
Avocado

Αβοκάντο

Προερχόμενα από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες και κυκλική οικονομία, χρησιμοποιούμε βιολογικά αβοκάντο, από τα οποία εκχυλίζουμε το avocado Perseose®, ένα ενεργό συστατικό που ενισχύει τον δερματικό φραγμό και προστατεύει τον κυτταρικό πλούτο του ανώριμου βρεφικού δέρματος.

Sunflower
Sunflower

Ηλίανθος

Από τους σπόρους γαλλικών βιολογικών ηλίανθων, εκχυλίζουμε το εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate). Αυτό το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό με τις καταπραϋντικές ιδιότητες, βοηθά στην αναδόμηση του υδρολιπιδικού φιλμ.

Beeswax
Beeswax

Κερί μέλισσας

Παράγωγο της βιολογικής μελισσοκομίας, συνδυάζουμε το πολύτιμο κερί μέλισσας με την Cold Cream για να θρέψουμε βαθιά το δέρμα του μωρού και του παιδιού σας, διατηρώντας παράλληλα τον δερματικό φραγμό.

Schisandra

Σχιζάνδρα

Τα μούρα σχιζάνδρα συλλέγονται με το χέρι στην επαρχία Shaanxi της Κίνας. Το συγκεκριμένο συστατικό, η σχιζάνδρα, γνωστή για τις καταπραϋντικές και κατά της ερυθρότητας ιδιότητες της, βρίσκεται στην προϊοντική σειρά για το πολύ ευαίσθητο δέρμα.

Olive
Olive

Ελιά

Γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα στις μεσογειακές χώρες. Με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, το ελαιόλαδο διατηρεί την υψηλή περιεκτικότητά του σε ωμέγα 6 και 9 λιπαρά, θρέφοντας το δέρμα.
 

Maracuja

Maracuja (φρούτο του πάθους)

Το maracuja (φρούτο του πάθους), το οποίο βρίσκεται στη προϊοντική σειρά για τις μαμάδες, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά τις μέλλουσες μαμάδες να διατηρήσουν το δέρμα τους απαλό.

Ο χάρτης συστατικών

ΝΑΙ

Επιλέγουμε τη ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ

Προσφέρουμε VEGAN φόρμουλες

Η προσέγγισή μας βασίζεται στον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (GMOs) και τον περιορισμό της χρήσης ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ την ποιότητα, την ασφάλεια και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Προμηθευόμαστε τα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης με σεβασμό στην ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ και τους ανθρώπους

ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ το 96% των προϊόντων στη Γαλλία, στη μονάδα παραγωγής μας στο Epernon

OXI

AΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ από τις φόρμουλές μας τους ενδοκρινικούς διαταράκτες

Τα προϊόντα μας ελέγχονται από ένα ανεξάρτητο επιστημονικό εργαστήριο, εξειδικευμένο στους ενδοκρινικούς διαταράκτες

Απαγορεύουμε μια ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΣΤΑ συστατικών από τις φόρμουλές μας, με περιορισμούς που υπερβαίνουν τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, οι οποίοι ως γνωστόν είναι οι αυστηρότεροι και ασφαλέστεροι διεθνώς.

No secret recipe

Δεν υπάρχει μυστική συνταγή

Όλα τα καλλυντικά προϊόντα μας, φτιάχνονται από τρεις οικογένειες συστατικών. Συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, ανεκτικότητα και ευχαρίστηση κατά τη χρήση με πλήρη ασφάλεια, καθόλη τη διάρκεια ζωής τους.

Η συνταγή μας;

  • Ενεργά συστατικά από το φυτικό κόσμο για προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας.
  • Ένα ή περισσότερα έκδοχα, για τη δημιουργία μιας ευχάριστης υφής, καθώς και για τη διασφάλιση της σωστής διάχυσης των ενεργών συστατικών.
  • Άλλα συστατικά που ολοκληρώνουν τις φόρμουλές μας: ένα σύστημα συντήρησης που τα διατηρεί στην πάροδο του χρόνου, σταθεροποιητές pH ή μυρωδιές για ορισμένα

Ελεγχόμενη διαδικασία σε κάθε στάδιο

Για να δημιουργήσουμε φόρμουλες που συνδυάζουν ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, οι συγκεκριμένοι παράμετροι πρέπει να ελέγχονται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του προϊόντος. Για να το πετύχουμε, εφαρμόζουμε πάνω από 450 ελέγχους και δοκιμές μέσω ανεξάρτητου τοξικολόγου.

450 measures and tests

Κάθε προϊόν πρέπει να περάσει 450 μετρήσεις και δοκιμές

Όλες αυτές οι μετρήσεις και οι δοκιμές, περιλαμβάνουν δοκιμές σταθερότητας υπό φυσιολογικές και ακραίες συνθήκες, δοκιμές προϊοντικής ασφάλειας (αξιολόγηση αντιμικροβιακής προστασίας), in vitro δοκιμές ασφάλειας στο εργαστήριο σε ανακατασκευασμένα μοντέλα δέρματος και in vivo κλινικές δοκιμές υπό δερματολογικό έλεγχο.

Κάθε προϊόν πρέπει να περάσει όλες αυτές τις δοκιμές, προτού κυκλοφορήσει στην αγορά.

Independent toxicologist

Ένας ανεξάρτητος τοξικολόγος παρευρίσκεται σε κάθε στάδιο

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των προϊόντων μας, καλούμε έναν ανεξάρτητο τοξικολόγο (κάποιος που δεν εργάζεται στα εργαστήριά μας).

Ο σκοπός του;
Να παρεμβαίνει σε όλα τα βασικά στάδια της ανάπτυξης του κάθε προϊόντος:

  • Αξιολογεί και συμμετέχει στη διαδικασία έγκρισης του κάθε συστατικού.
  • Επικυρώνει τη φόρμουλα και ελέγχει αν είναι ασφαλής για τα μωρά και τις μέλλουσες μαμάδες.
  • Ελέγχει και δεσμεύεται για την ασφάλεια του τελικού προϊόντος προτού κυκλοφορήσει στην αγορά.

Κανένα προϊόν δεν διατίθεται στην αγορά χωρίς την επικύρωσή του από τον ανεξάρτητο ειδικό σε κάθε ένα από το παραπάνω στάδια.

 

Monitoring of quality and safety

Παρακολούθηση της ποιότητας και της ασφάλειας του τελικού προϊόντος

Παρακολουθούμε προσεκτικά όλη τη διάρκεια ζωής ενός προϊόντος από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Αντιμετωπίζουμε όλα τα ζητήματα που πιθανόν προκύψουν με απόλυτη φροντίδα και προσοχή, ως μέρος της διαδικασίας ποιότητας και κοσμετοεπαγρύπνησης.

Μάθετε περισσότερα για την Mustela®

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Έχουμε ευθύνη για τα παιδιά μας.

Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Η μοναδική γνώση μας για το βρεφικό δέρμα.

H ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Μια γαλλική, αφοσιωμένη, οικογενειακή μάρκα, από το 1950.