#ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ο Μεγάλος Διαγωνισμός από τη Mustela® επιστρέφει με μοναδικά δώρα!

MustelaBabiesWin image Press
Ο Μεγάλος Διαγωνισμός Mustela®BabiesWin ξεκινά πάλι, χαρίζοντας πλούσια δώρα Mustela® και CYBEX®!

Θέλοντας να επιβραβεύσει τους καταναλωτές για την αγάπη και την προτίμησή τους στα προϊόντα της, η Mustela®, ο ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 70 χρόνια, ανακοινώνει την εκ νέου έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού Mustela®BabiesWin, προσφέροντας τους περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν.

Από 1 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι και 28 Ιανουαρίου 2022 οι συμμετέχοντες μπορούν να αναζητήσουν μία από τις ειδικές συσκευασίες Mustela® με τη σήμανση «Μεγάλος Διαγωνισμός Mustela®» στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και να βρουν τον μοναδικό κωδικό μέσα στο κουτί. Στην συνέχεια, αφού επισκεφτούν το ειδικό microsite www.mustelababieswin.gr και καταχωρήσουν τον κωδικό στην ειδική φόρμα συμμετοχής, θα μπορούν:

  • Να δουν άμεσα αν κέρδισαν, με τον ειδικό μηχανισμό Instant Win, κορυφαία προϊόντα Mustela® αξίας άνω των 50€ για την καθημερινή φροντίδα του μωρού και του παιδιού. 
  • Να λάβουν αυτόματα μέρος στην μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού, για τα 3 μεγάλα ΔΩΡΑ από τη CYBEX®, τη βραβευμένη εταιρία στον χώρο των βρεφικών και παιδικών ειδών: Καρότσι Balios S 2-in-1, κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του παιδιού μέχρι 4 ετών (έως 22 κιλά), Κάθισμα Αυτοκινήτου Pallas S-FIX, ιδανικό από 9 μηνών μέχρι 12 ετών (9 – 36 κιλά), σχεδιασμένο να μεγαλώνει μαζί με το παιδί και Μάρσιππος BEYLA.TWIST, με 4 εργονομικές θέσεις μεταφοράς, κατάλληλος από τη γέννησή μέχρι περίπου 2 ετών (3,5-15 κιλά).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τα δώρα αλλά και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ: www.mustelababieswin.gr.

Για μία ακόμα φορά η Mustela®, Νο1 στην Γαλλία*, αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στους γονείς, προσφέροντας ασφαλή προϊόντα περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα για μωρά και παιδιά, κατάλληλα για χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης1, με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης** και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, αλλά και πλούσια δώρα που κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την καθημερινότητά με το παιδί τους!  

*QuintilesIMS, Pharmatrend Database, Baby Care market, MAT Sept. 2019 τμχ. & αξία, Γαλλία
**κατά μέσο όρο στη βρεφική και παιδική σειρά
1Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας