#ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® μεγάλωσε και έγινε… 150ml!

VBC Limited edition
Ανακάλυψε τη ΝΕΑ Limited Edition Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® σε συσκευασία των 150ml, στην ειδική τιμή των 100ml.

Η Νέα Limited Edition Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® είναι διαθέσιμη σε συσκευασία των 150ml χαρίζοντας στους γονείς περισσότερες αλλαγές πάνας και μεγαλύτερη διάρκεια, με την ίδια ολοκληρωμένη φροντίδα και αποτελεσματικότητα Mustela®.

Κάθε μητέρα γνωρίζει ότι τα μωρά, ειδικά τα νεογέννητα, χρειάζονται αλλαγή πάνας 7 ή 8 φορές την ημέρα τουλάχιστον. Για τη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης μηρογεννητικής περιοχής των μωρών και την αποφυγή των ερεθισμών, είναι σημαντική η χρήση της κρέμας αλλαγής πάνας κάθε φορά, από την πρώτη ημέρα της γέννησης*. Γι’ αυτό, η Mustela® βρίσκεται και πάλι δίπλα στους γονείς με την Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 σε ΝΕΑ Limited Edition συσκευασία των 150ml, επιπλέον των ήδη διαθέσιμων συσκευασιών, 50ml και 100ml, στην ειδική τιμή των 100ml.

Τριπλό όφελος σε νέα μεγαλύτερη συσκευασία

Η τριπλή αποτελεσματική δράση της Κρέμας Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® παραμένει ίδια, προσφέροντας μέσω της Νέας Limited Edition συσκευασίας των 150ml, μεγαλύτερη ποσότητα για περισσότερες αλλαγές πάνας:

  1. Καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα από την πρώτη εφαρμογή.
  2. Προστατεύει από τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες σε κάθε αλλαγή.
  3. Επανορθώνει τον δερματικό φραγμό με διάρκεια ακόμα και σε περιόδους που απαιτούνται περισσότερες αλλαγές πάνας.

Μην αργείς! Αναζήτησέ την στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Mάθε περισσότερα για την Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® εδώ: https://www.mustela.com.gr/vitamin-barrier-cream-1-2-3 

Η νέα Limited edition συσκευασία των 150ml διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

* Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.