#ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Nέα Ολοκληρωμένη Αντηλιακή Σειρά Mustela®

Suncare Press Big image
Ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 50 και SPF 50+, ειδικά σχεδιασμένη για βρέφη, παιδιά, εγκύους αλλά και όλη την οικογένεια.

Η Αντηλιακή Σειρά της Mustela® όχι μόνο ανανεώθηκε και απέκτησε ολοκαίνουρια εμφάνιση, αλλά και νέα προϊόντα & συσκευασίες, προσφέροντας στα μωρά*, τα παιδιά και όλη την οικογένεια την ίδια ολοκληρωμένη προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και όχι μόνο.

Η Mustela® βρίσκεται δίπλα στους γονείς εδώ και πάνω από 70 χρόνια. Γι’ αυτό σχεδίασε την πρώτη σειρά αντηλιακής προστασίας ειδικά για μωρά*, παιδιά, εγκύους αλλά κι όλη την οικογένεια με βασικό συστατικό το Βιολογικό Αβοκάντο. Τα νέα αντηλιακά Mustela® με καλοκαιρινή εμφάνιση, νέες συσκευασίες και την ίδια ευκολία στη χρήση, προσφέρουν ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προστασία, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνουν τον δερματικό φραγμό και διατηρούν τον κυτταρικό πλούτο του δέρματος από τις ακτίνες UV. Η υψηλής ανοχής φόρμουλά τους είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου, του μη ανεκτικού, του ατοπικού και του φωτοευαίσθητου. Επιπλέον, έχουν υψηλή ανθεκτικότητα στην άμμο, στο θαλασσινό και χλωριωμένο νερό αλλά και στην επαφή με την πετσέτα και τα ρούχα, ενώ κατά την εφαρμογή δεν αφήνουν υπολείμματα.

Ως ειδικός στη βρεφική και παιδική περιποίηση, η Mustela® επίλεξε διεξοδικά τα φίλτρα UV των αντηλιακών της, με γνώμονα την ασφάλεια, την υψηλή ανεκτικότητα σε κάθε τύπο δέρματος, την αποτελεσματικότητα και τη φωτοσταθερότητά τους. Επιπλέον, είναι φιλικά προς το θαλάσσιο περιβάλλον, αφού συμμορφώνονται με τη νομοθεσία της Χαβάης για τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων.

Η ΝΕΑ Ολοκληρωμένη Αντηλιακή Σειρά Mustela® αποτελείται από τα:

  • High Protection Sun Spray SPF50 Mustela®, με Βιολογικό Αβοκάντο και σε συσκευασία των 200ml, κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα.
  • Very High Protection Sun Lotion SPF50+ Mustela®, με Βιολογικό Αβοκάντο, διαθέσιμο σε πρακτική συσκευασία των 40ml και σε ΝΕΑ των 100ml, για αντηλιακή προστασία σε πρόσωπο και σώμα.
  • Family Sun Stick SPF50 Mustela®, το νέο μέλος της προϊόντικής σειράς, με έλαιο αβοκάντο. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για στοχευμένες περιοχές του προσώπου και του σώματος, όπως χείλη**, ζυγωματικά, εκ γενετής σημάδια και αυτιά ενώ χάρη στην πρακτική του συσκευασία μπορείτε να το έχετε κάθε στιγμή μαζί σας!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να δείτε εδώ: www.mustela.com.gr/vrefos-paidi/antiliaki-prostasia

Αναζητήστε τη ΝΕΑ Ολοκληρωμένη Αντηλιακή Σειρά Mustela®στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.