#ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

MustelaBabiesWin: Επιστρέφει με ακόμα πιο μεγάλα & πλούσια δώρα!

MustelaBabiesWin image Press 1
Ο Μεγάλος Διαγωνισμός MustelaBabiesWin χαρίζει για πρώτη φορά ένα βρεφικό/παιδικό δωμάτιο Casababy αξίας €1.000 και πολλά ακόμα πλούσια δώρα Mustela® & CYBEX®!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Mustela® συνεχίζει να μοιράζει δώρα και χαρά με το Μεγάλο Διαγωνισμό MustelaBabiesWin. Φέτος, η μάρκα, που βρίσκεται δίπλα στους γονείς από το 1950, πρωτοτυπεί για ακόμη μία φορά, χαρίζοντας μεγαλύτερα και ακόμα πιο πλούσια δώρα:

  • ένα βρεφικό/παιδικό δωμάτιο αξίας €1.000
  • ένα κάθισμα αυτοκινήτου
  • ένα παιδικό καρότσι
  • και φυσικά κορυφαία προϊόντα Mustela®

Από 1 Απριλίου 2022 μέχρι και 31 Ιουλίου 2022, όλοι οι συμμετέχοντες του μεγάλου διαγωνισμού μπορούν να αναζητήσουν μία από τις ειδικές συσκευασίες Mustela® με τη σήμανση «Μεγάλος Διαγωνισμός MustelaBabiesWin» στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και να βρουν το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό μέσα στο κουτί. Στην συνέχεια, αφού επισκεφτούν το ειδικό microsite www.mustelababieswin.gr και καταχωρήσουν τον κωδικό στην ειδική φόρμα συμμετοχής, θα μπορούν:

  • Να δουν άμεσα αν κέρδισαν, με τον ειδικό μηχανισμό Instant Win, κορυφαία προϊόντα Mustela® αξίας άνω των 50€ για την καθημερινή φροντίδα του μωρού και του παιδιού.
  • Να λάβουν αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του διαγωνισμού, για τα 3 μεγάλα ΔΩΡΑ: έπιπλα από τη μεγάλη συλλογή της εταιρίας Casababy, συνολικής αξίας €1.000, για τη διαμόρφωση του βρεφικού/παιδικού δωματίου, Καρότσι Balios S 2-in-1, κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση του παιδιού μέχρι 4 ετών (έως 22 κιλά) και Κάθισμα Αυτοκινήτου Pallas S-FIX, ιδανικό από 9 μηνών μέχρι 12 ετών (9 – 36 κιλά), σχεδιασμένο να μεγαλώνει μαζί με το παιδί, από την εταιρία βρεφικών/παιδικών ειδών CYBEX®.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, τα δώρα αλλά και τους όρους συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ: www.mustelababieswin.gr