Μαζί στο ταξίδι της μητρότηταςΙούλιος 2019

Η Mustela®, πρωτοπόρος εδώ και 60 χρόνια στον χώρο της βρεφικής και παιδιατρικής δερματολογίας καθώς και της μαιευτικής, είναι δίπλα στο μωρό και το παιδί, από την 1η ημέρα της γέννησης, καθώς και στη μέλλουσα και νέα μητέρα, με εξειδικευμένα προϊόντα που φροντίζουν καθημερινά και με ασφάλεια το δέρμα τους. Θέλοντας να αποδείξει εμπράκτως για ακόμη μια φορά την αγάπη της για τη νέα οικογένεια, η Mustela® στηρίζει το πολύτιμο έργο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», συμμετέχοντας στην οικονομική ενίσχυση της Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας.

 

Η ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» από την ίδρυσή της το 2006, έχει ως κύριο στόχο της τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της φροντίδας και της υποστήριξης της εγκύου, της νέας μητέρας, του νεογνού και της οικογένειας.

 

Η Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, ψυχολόγους και μαίες και, από το 2014 έχει ανταποκριθεί σε περισσότερες από 40.000 κλήσεις από όλη την Ελλάδα. Παρέχει δωρεάν υπηρεσίες που αφορούν την ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική στην έγκυο, λεχωίδα, νέα μητέρα και πατέρα, καθώς και  συμβουλευτική τόσο για τον τοκετό, όσο για τον μητρικό θηλασμό, και την φροντίδα του νεογνού.

 

Η κ. Ηρώ Κουμάκη, Εμπορική Διευθύντρια της ISOPLUS, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της Mustela® είναι η φροντίδα της μέλλουσας & νέας μαμάς, η οποία βιώνει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά της από την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό. «Είναι τιμή μας να συμβάλλουμε στο αξιόλογο έργο της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», ενισχύοντας την Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης της Ψυχικής Υγείας της Εγκύου και της Νέας Μητέρας που έχει ως βασικό στόχο την προαγωγή της υγείας της, αλλά και όλης της οικογένειας».

 

Από την πλευρά του, ο κ. Βασίλης Δάγλας, Διευθυντής της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», δήλωσε για τη νέα συνεργασία: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη στήριξη της Mustela® στην Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης, η οποία αποτελεί μία από τις βασικότερες δράσεις μας. Η υποστήριξη από μία εταιρεία που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη γύρω από τη φροντίδα του μωρού και της μητέρας, όπως η Mustela®, ενισχύει την προσπάθειά μας για την επίτευξη της ισότιμης και αδιάκριτης πρόσβασης όλων των εγκύων, νέων μητέρων και των οικογενειών τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά την περιγεννητική περίοδο».

 

Σχετικά με την ISOPLUS: www.isoplus.gr 

Σχετικά με την Φαιναρέτη: www.fainareti.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Αποστολή

Διαβάστε επίσης: