Τα προϊόντα μας

Εδώ και 60 χρόνια, η Mustela προσφέρει ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα που προστατεύουν και διατηρούν την υγεία της εύθραυστης επιδερμίδας των βρεφών, των μωρών, των παιδιών, καθώς και της νέας αλλά και μέλλουσας μητέρας. Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και συνεχώς πιο φυσικά, η περιποίηση που χαρίζει η Mustela μετατρέπει την περιποίηση του δέρματος σε μια στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ευχαρίστηση. 

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ - Mustela Maternity

  Για να διατηρήσετε την ομορφιά του δέρμα σας και να απολαύσετε στο μέγιστο την περίοδο της εγκυμοσύνης, η σειρά Mustela Maternity προσφέρει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες και νέες μητέρες.

 • ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

  Κανονικό Δέρμα - Κανονικό Δέρμα

  Για να διαφυλάξετε την πλούσια πηγή κυττάρων στο δέρμα του μωρού σας, η σειρά Mustela Bébé δημιούργησε εκ νέου τα προϊόντα της με νέα, ακόμα πιο φυσική σύνθεση, εμπλουτισμένη με το συστατικό Avocado Perseose®.

 • Ξηρό Δέρμα - Ξηρό Δέρμα

  Η σειρά για Ξηρό Δέρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη βαθιά θρέψη της ξηρής επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών, ξεκινώντας από τη στιγμή της γέννησης(1). Με ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, αυτά τα προϊόντα περιποίησης με την πλούσια υφή, βοηθούν στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και απαλότητα.

 • Ατοπικό Δέρμα - Ατοπικό Δέρμα

  Stelatopia®: μια σειρά από 4 προϊόντα υγιεινής και περιποίησης, ειδικά σχεδιασμένα να καταπραΰνουν και να θρέφουν το ατοπικό δέρμα στα μωρά και στα παιδιά. Είναι κλινικά αποδεδειγμένη και επιβεβαιωμένη από δερματολογικούς και παιδιατρικούς ελέγχους ότι έχει υψηλή ανεκτικότητα από τη στιγμή της γέννησης(1)

 • Αλλαγή πάνας - Diaper Change / Αλλαγή πάνας

  H Mustela προσφέρει ειδικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας υψηλής ανεκτικότητας που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κάθε αλλαγή πάνας.

 • Αντηλιακή Προστασία - Αντηλιακή Προστασία

  Η νέα σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας SPF 50+ της Mustela είναι υψηλής ανεκτικότητας και υποαλλεργικά. Παρέχουν στο μωρό σας αποτελεσματική προστασία από ακτίνες UVA και UVB, χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα του.

 • Musti® Eau de soin - Musti® Eau de soin

  Για να αρωματίσετε με ασφάλεια το μωρό σας από τη στιγμή της γέννησης(1), ψεκάστε αυτό το χωρίς αλκοόλ νερό, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα του.

 • Νινίδα - Νινίδα

  Η νινίδα είναι κοινή στα μωρά. Το δέρμα ενός νεογέννητου μωρού, το οποίο είναι ακόμη ανώριμο, έχει να αντιμετωπίσει έναν αριθμό στρεσογόννων παραγόντων.

 • Soothing Chest Rub - Specific Care

  Οι σκληρές καιρικές συνθήκες όπως το κρύο, ο ξηρός αέρας μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να διαταράξουν τον ύπνο του μωρού. Η Mustela® προτείνει την Κρέμα Εντριβής Στήθους Soothing Chest Rub, καταπραϋντική και χαλαρωτική με εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης και ευχάριστο άρωμα πεύκου.