Τα προϊόντα μας

Εδώ και 60 χρόνια, η Mustela® προσφέρει ασφαλή και καινοτόμα προϊόντα που προστατεύουν και διατηρούν την υγεία της εύθραυστης επιδερμίδας των βρεφών, των μωρών, των παιδιών, καθώς και της νέας αλλά και μέλλουσας μητέρας. Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και με συστατικά φυσικής προέλευσης, η περιποίηση που χαρίζει η Mustela® μετατρέπει την περιποίηση του δέρματος σε μια στιγμή γεμάτη συναισθήματα και ευχαρίστηση. 

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ - Mustela Maternity

  Για να διατηρήσετε την ομορφιά του δέρμα σας και να απολαύσετε στο μέγιστο την περίοδο της εγκυμοσύνης, η σειρά Mustela® Maternity προσφέρει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τις μέλλουσες και νέες μητέρες.

 • ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

  Κανονικό Δέρμα - Κανονικό Δέρμα

  Για να διαφυλάξετε τον πλούσιο δερματικό κυτταρικό φραγμό του μωρού σας, η Mustela® δημιούργησε τη σειρά προϊόντων για το Κανονικό Δέρμα εμπλουτισμένη με το συστατικό Avocado Perseose®.

 • Ξηρό Δέρμα - Ξηρό Δέρμα

  Η σειρά για Ξηρό Δέρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη βαθιά θρέψη της ξηρής επιδερμίδας των μωρών και των παιδιών, ξεκινώντας από την 1η ημέρα της γέννησης. Με ειδικά σχεδιασμένες φόρμουλες, πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, αυτά τα προϊόντα περιποίησης με την πλούσια υφή, βοηθούν στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού και προστατεύουν το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση και απαλότητα.

 • Ευαίσθητο Δέρμα - Ευαίσθητο Δέρμα

  Για το Ευαίσθητο Δέρμα των μωρών και των παιδιών, από την 1η ημέρα της γέννησης, η Mustela® προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης, χωρίς αρώματα. Χάρη στην απαλή υφή που δημιουργεί την αίσθηση της προστατευτικής δράσης "δεύτερου δέρματος", τα προϊόντα της σειράς για το Ευαίσθητο Δέρμα ενυδατώνουν και προστατεύουν τον δερματικό φραγμό, με αποτέλεσμα να καταπραΰνουν και να προλαμβάνουν την ορατή ερυθρότητα, καθώς και το αίσθημα κνησμού και τραβήγματος.

 • Ατοπικό Δέρμα - Ατοπικό Δέρμα

  STELATOPIA®: μια σειρά από 4 προϊόντα υγιεινής και περιποίησης, ειδικά σχεδιασμένα να καταπραΰνουν και να θρέφουν το ατοπικό δέρμα στα μωρά και στα παιδιά. Είναι κλινικά αποδεδειγμένη και επιβεβαιωμένη από δερματολογικούς και παιδιατρικούς ελέγχους ότι έχει υψηλή ανεκτικότητα από την 1η ημέρα της γέννησης.

 • Αλλαγή πάνας - Diaper Change / Αλλαγή πάνας

  H Mustela® προσφέρει ειδικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας υψηλής ανεκτικότητας που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε κάθε αλλαγή πάνας.

 • Αντηλιακή Προστασία - Αντηλιακή Προστασία

  Η νέα σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας SPF 50+ της Mustela® είναι υψηλής ανεκτικότητας. Παρέχουν στο μωρό σας αποτελεσματική προστασία από ακτίνες UVA και UVB, χωρίς να ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα του.

 • Musti® Eau de soin - Musti® Eau de soin

  Για να αρωματίσετε με ασφάλεια το μωρό σας από τη στιγμή της γέννησης(1), ψεκάστε αυτό το χωρίς αλκοόλ νερό, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα του.

 • Νινίδα - Νινίδα

  Η νινίδα είναι κοινή στα μωρά. Το δέρμα ενός νεογέννητου μωρού, το οποίο είναι ακόμη ανώριμο, έχει να αντιμετωπίσει έναν αριθμό στρεσογόννων παραγόντων.

 • Κρέμα Ανάπλασης - Specific Care

  Η Κρέμα Ανάπλασης Cicastela® είναι ιδανική για τους καθημερινούς ερεθισμούς και κοκκινίλες του μωρού και του παιδιού καθώς βοηθά στην επανόρθωση του δέρματος, ενώ παρέχει άμεση ανακούφιση με διάρκεια.

 • Soothing Chest Rub - Gamme Sous cat

  Οι σκληρές καιρικές συνθήκες όπως το κρύο, ο ξηρός αέρας μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία και να διαταράξουν τον ύπνο του μωρού. Η Mustela® προτείνει την Κρέμα Εντριβής Στήθους Soothing Chest Rub, καταπραϋντική και χαλαρωτική με εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης και ευχάριστο άρωμα πεύκου.