#ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Κανονικό Δέρμα

baby_1
Το δέρμα του μωρού σας είναι μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον έξω κόσμο. Ταυτόχρονα, είναι και μία πηγή αλληλεπίδρασης, αφύπνισης και συναισθημάτων που συνδέονται με κάθε μία από τις αισθήσεις του μωρού σας. Επειδή το δέρμα παρέχει στο μωρό σας προστασία και βοηθά στην ανάπτυξη των αισθήσεων, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και την πλήρη προσοχή σας από την πρώτη ημέρα της γέννησης του. Για να του δώσετε την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζεται καθημερινά, είναι σημαντικό να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον τύπο του δέρματός του, να κατανοήσετε πλήρως τις ανάγκες του και να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος.

Αναγνωρίζοντας το Κανονικό Δέρμα του μωρού

Το κανονικό δέρμα των μωρών είναι απαλόεύπλαστο και μεταξένιο στο άγγιγμα. Δεν έχει ατέλειες ή εμφανή σημάδια ξηρότητας ή ευαισθησίας. 

Κατανοώντας το Κανονικό Δέρμα του μωρού

Το δέρμα του μωρού σας είναι όπως το δέρμα κάθε μωρού, τόσο όμορφο και απαλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά εύθραυστο.

Κατά τη γέννηση, ο δερματικός φραγμός του μωρού είναι ανώριμος. Έτσι, το δερματάκι του είναι εξαιρετικά εύθραυστο και ευάλωτο στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις, ενώ δεν φθάνει στο πρώτο στάδιο ωριμότητας πριν την ηλικία των δύο ετών.

Παράλληλα, από την πρώτη ημέρα της γέννησης μέχρι και την ηλικία των 2 ετών, το δέρμα του μωρού δεν είναι ακόμα σε θέση να διατηρήσει το επίπεδο υγρασίας που χρειάζεται για να λειτουργήσουν σωστά τα κύτταρα του.

Το δέρμα του διαθέτει ένα συγκεκριμένο απόθεμα επιδερμικών βλαστοκυττάρων, μέγιστο τη στιγμή της γέννησης, που επιτρέπει στα κύτταρα της επιδερμίδας να αναγεννώνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αυτό το κυτταρικό απόθεμα, είναι εξαιρετικά ευάλωτο και εύθραυστο μέχρι την ηλικία των 2 ετών.
Όλα αυτά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της βρεφικής επιδερμίδας, σε σύγκριση με το δέρμα των ενηλίκων, έχουν αποδειχθεί επιστημονικά χάρη στην καινοτόμα έρευνα της Mustela, που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, στην οποία μελετήθηκε το βρεφικό δέρμα, από τις πρώτες ημέρες της γέννησής.

 

normal_0

 

Αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες του Κανονικού Δέρματος του μωρού

Για να ανταποκριθείτε με ακρίβεια στις ανάγκες του κανονικού δέρματος του μωρού σας, οι ερευνητές της Mustela έχουν αναπτύξει ένα φυσικό ενεργό συστατικό: το avocado Perseose®. Ιδανικός σύμμαχος για το δέρμα των μωρών, το avocado Perseose® λειτουργεί σαν ασπίδα, προστατεύοντάς το από τις εξωτερικές επιθέσεις. Βοηθά ενεργά στην ανάπτυξη του δερματικού φραγμούστη διατήρηση της απαραίτητης υγρασίας του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύει το κυτταρικό απόθεμα.

Το avocado Perseose® είναι ένα πατενταρισμένο και προστατευτικό φυσικό ενεργό συστατικό, προϊόν της τεχνογνωσίας Mustela, το οποίο δρα σε απόλυτη αρμονία με το δέρμα του μωρού, συνδυάζοντας μέγιστη ανεκτικότητα με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. 

Η ενυδάτωση του δέρματος του μωρού σας από την πρώτη ημέρα της γέννησης, παρέχει προστασίαανάπτυξη των αισθήσεων και ευεξία, μέρα με τη μέρα. Είναι μια απλή ρουτίνα που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι βοηθά το μωρό σας να αναπτυχθεί και να αναπτυχθεί σωστά.

 

normal_2_0

Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων Mustela για το Κανονικό Δέρμα

Ανακαλύψτε τα προϊόντα φροντίδας Mustela για το Κανονικό Δέρμα των μωρών και παιδιών, μια πλήρη σειρά προϊόντων καθαρισμού, μπάνιου και περιποίησης, που έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το ευάλωτο, εύθραυστο δέρμα των νεογέννητων, των μωρών και των παιδιών καθημερινά. Είναι ελεγμένα κάτω από δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη, που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανεκτικότητα με την ευχαρίστηση στη χρήση.