#ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Ξηρό Δέρμα

Baby_4
Το δέρμα του μωρού σας είναι μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον έξω κόσμο. Ταυτόχρονα, είναι και μία πηγή αλληλεπίδρασης, αφύπνισης και συναισθημάτων που συνδέονται με κάθε μία από τις αισθήσεις του μωρού σας. Επειδή το δέρμα παρέχει στο μωρό σας προστασία και βοηθά στην ανάπτυξη των αισθήσεων, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και την πλήρη προσοχή σας από την πρώτη ημέρα της γέννησης του. Για να του δώσετε την κατάλληλη φροντίδα που χρειάζεται καθημερινά, είναι σημαντικό να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τον τύπο του δέρματός του, να κατανοήσετε πλήρως τις ανάγκες του και να χρησιμοποιήσετε τα κατάλληλα προϊόντα για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος.

Το ξηρό δέρμα στα μωρά τείνει να ξεφλουδίζει, είναι τραχύ στο άγγιγμα και λιγότερο απαλό

Κατανοώντας το Ξηρό Δέρμα του μωρού

Σύγκριση του δέρματος μεταξύ βρεφών & ενηλίκων

Το δέρμα του μωρού σας είναι όπως το δέρμα κάθε μωρού, αλλά στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά εύθραυστο.

Κατά τη γέννηση, ο δερματικός φραγμός του μωρού είναι ανώριμος. Έτσι, το δερματάκι του είναι εξαιρετικά εύθραυστο και ευάλωτο στις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις, ενώ δεν φθάνει στο πρώτο στάδιο ωριμότητας πριν την ηλικία των δύο ετών.

Παράλληλα, από την πρώτη ημέρα της γέννησης μέχρι και την ηλικία των 2 ετών, το δέρμα του μωρού δεν είναι ακόμα σε θέση να διατηρήσει το επίπεδο υγρασίας που χρειάζεται για να λειτουργήσουν σωστά τα κύτταρα του.

Το δέρμα του διαθέτει ένα συγκεκριμένο απόθεμα επιδερμικών βλαστοκυττάρων, μέγιστο τη στιγμή της γέννησης, που επιτρέπει στα κύτταρα της επιδερμίδας να αναγεννώνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αυτό το κυτταρικό απόθεμα, είναι εξαιρετικά ευάλωτο και εύθραυστο μέχρι την ηλικία των 2 ετών.

Όλα αυτά τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της βρεφικής επιδερμίδας, σε σύγκριση με το δέρμα των ενηλίκων, έχουν αποδειχθεί επιστημονικά χάρη στην καινοτόμα έρευνα της Mustela, που ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, στην οποία μελετήθηκε το βρεφικό δέρμα, από τις πρώτες ημέρες της γέννησης.

Σύγκριση Ξηρού & Κανονικού δέρματος

Το Ξηρό Δέρμα του μωρού παρουσιάζει έλλειψη λιπιδίων και είναι περισσότερο αφυδατωμένο από το κανονικό δέρμα. Απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Οι ερευνητές της Mustela έχουν αποδείξει επιστημονικά ότι το ξηρό δέρμα του μωρού είναι ένας τύπος δομής του δέρματος που γίνεται εμφανής κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της ζωής του.

 

dry_1v_0_0

 

Αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες του Ξηρού Δέρματος του μωρού

Για να ανταποκριθείτε με ακρίβεια στις ανάγκες του δέρματος του μωρού σας, οι ερευνητές της Mustela έχουν αναπτύξει εξειδικευμένα φυσικά ενεργά συστατικά: το avocado Perseose® και το Dermo-nutrition complex.

Και καθώς το ξηρό δέρμα χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προστασία και καθημερινή ενυδάτωση, το Dermo-nutrition complex παρέχει βαθιά θρέψη στο ξηρό δέρμα του μωρού σας, αποκαθιστώντας και προστατεύοντας το υδρολιπιδικό φίλμ.

Το avocado Perseose® είναι ένα πατενταρισμένο και προστατευτικό φυσικό ενεργό συστατικό, προϊόν της τεχνογνωσίας Mustela, το οποίο δρα σε απόλυτη αρμονία με το δέρμα του μωρού, συνδυάζοντας μέγιστη ανεκτικότητα με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Αντίστοιχα, το Dermo-nutrition complex ενυδατώνει βαθιά και θρέφει το ξηρό δέρμα. 

 

dry_2b_0

 

Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων Mustela για το Ξηρό Δέρμα

Ανακαλύψτε τα προϊόντα φροντίδας Mustela για το Ξηρό Δέρμα των μωρών και των παιδιών, μια πλήρη σειρά προϊόντων καθαρισμού, μπάνιου και περιποίησης, που έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν βαθιά και να προστατεύουν το ευάλωτο, εύθραυστο δέρμα των νεογέννητων, των μωρών και των παιδιών καθημερινά. Είναι υποαλλεργικά, ελεγμένα κάτω από δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη, με πλούσια υφή και μοναδική μυρωδιά, που συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανεκτικότητα για την αποκατάσταση της απαλότητας και της άνεσης στο ξηρό δέρμα του μωρού.