Θέλω φυσική φροντίδα

Στη Mustela® νοιαζόμαστε

Στη Mustela® δεσμευόμαστε να φροντίζουμε την υγεία της επιδερμίδας από την πρώτη ημέρα της γέννησης* και γι’ αυτό επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε ασφαλή και αποτελεσματικά συστατικά, με εγγυημένη ασφάλεια συστατικών, τα οποία είναι φυσικής προέλευσης.

Νεογνά που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

 
 
×

Στη Mustela® δίνουμε προτεραιότητα σε συστατικά φυσικής προέλευσης, με 95% φυσικά συστατικά κατά μέσο όρο στη βρεφική και παιδική σειρά προϊόντων, ενώ στα προϊόντα για το Ευαίσθητο Δέρμα και για την Αλλαγή της Πάνας το ποσοστό των φυσικών συστατικών φτάνει στο 98%!  Το υπόλοιπο ποσοστό των συστατικών της φόρμουλας των προϊόντων, είναι συστατικά για την υφή και τη σταθερότητα, καθώς και συντηρητικά που εγγυώνται υψηλή ανθεκτικότητα και για τα οποία δεν υπάρχουν αντίστοιχα φυσικά συστατικά που να πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που εφαρμόζουμε.
 

Avocado Perseose®

Το Avocado Perseose® είναι το βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό όλων των προϊόντων της σειράς για το Κανονικό Δέρμα, το οποίο έχει βιομιμητικές ουσίες, δηλαδή δραστικές ουσίες φυσικής προέλευσης που έχουν την ικανότητα να δρουν σε τέλεια χημική συγγένεια με το βρεφικό δέρμα, συνδυάζοντας μέγιστη δερματική ανοχή και στοχευμένη αποτελεσματικότητα. Το Avocado Perseose® ενυδατώνει και βοηθάει στην ανάπτυξη του εύθραυστου και ανώριμου δερματικού φραγμού της βρεφικής επιδερμίδας.

Σχιζάνδρα

Η Σχιζάνδρα είναι το βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό όλων των προϊόντων της σειράς για το Ευαίσθητο Δέρμα, που καταπραΰνει και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος όπως και το αίσθημα κνησμού & τραβήγματος, που σχετίζεται με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού ή του παιδιού.

Κερί Μέλισσας

Το Κερί Μέλισσας το οποίο βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα της σειράς για το Ξηρό Δέρμα, μαζί με τη Cold Cream, θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος, προστατεύοντας έτσι την υδρολιπιδική μεμβράνη. 

Sunflower Oil distillate

Το Sunflower Oleo distillate® είναι το βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό όλων των προϊόντων της σειράς για το Ατοπικό Δέρμα, STELATOPIA®, που ενυδατώνει, ανακουφίζει και επανορθώνει την ατοπική επιδερμίδα.

 

Για όλους τους τύπους δέρματος

 

Αποστολή