Οι δεσμεύσεις μας

Θέλω φυσική φροντίδα

Φόρμουλες υψηλής ανεκτικότητας με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο, που αποκλείουν οποιοδήποτε αμφιλεγόμενο συστατικό, με ασφάλεια στη χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης.
Μάθετε περισσότερα

Θέλω φυσική φροντίδα για τον δικό μου τύπο δέρματος

Φόρμουλες νέας γενιάς, 100% κλινικά ελεγμένες και προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο δέρματος του μωρού (κανονικό, ξηρό, ευαίσθητο και ατοπικό), που χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 2.000 μαιευτικές κλινικές παγκοσμίως.
Μάθετε περισσότερα

Θέλω οι γονείς μου να νιώθουν σιγουριά

Ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια είναι ένα πολύ χαρούμενο γεγονός, το οποίο όμως δημουργεί ταυτόχρονα πολλές ερωτήσεις και απορίες. Στη Mustela® παρέχουμε στους μελλοντικούς και νέους γονείς χρήσιμα εργαλεία και συμβουλές, ειδικά σχεδιασμένα από ειδικούς.
Μάθετε περισσότερα

Θέλω να προστατεύω τον πλανήτη μου

Είναι ωραίο να φροντίζουμε το περιβάλλον που μεγαλώνουν αυτοί που αγαπάμε. Γι’ αυτό στη Mustela®, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ελαχιστοποιούμε τον αντίκτυπο των προϊόντων μας στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Μάθετε περισσότερα

Πιστοποίηση B-Corp

B-Corp
Η πιστοποίηση B Corp είναι μια καινοτόμα και απαιτητική διεθνής διάκριση που απονέμεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες πραγματοποιούν δράσεις σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο, αναπτύσσοντας τις δραστηριότητές τους με θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία και το περιβάλλον.
Μάθετε περισσότερα

Η εταιρεία Expanscience Laboratoires

Expanscience
Η Expanscience Laboratoires, είναι μια εταιρεία φαρμακευτικών και δερμοκαλλυντικών προϊόντων με 100% οικογενειακό κεφάλαιο, είναι αναγνωρισμένη ως ο ειδικός στη φροντίδα της επιδερμίδας των βρεφών, των παιδιών και των εγκύων.
Μάθετε περισσότερα

Το Ίδρυμα Mustela

Ίδρυμα Mustela
Υπό την αιγίδα του γαλλικού ιδρύματος Fondation de France, το Ίδρυμα Mustela, από τη σύστασή του το 1982, δραστηριοποιείται υπέρ της ανάπτυξης των παιδιών και της υποστήριξης των γονέων, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μάθετε περισσότερα