Ασυγκριτη δερματολογικη εξειδικευση

Η Mustela, ο ειδικός του βρεφικού δέρματος για περισσότερα από 60 χρόνια, διεξάγει διαρκώς νέες έρευνες προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος των βρεφών. Χάρη σε αυτή τη μοναδική της εμπειρία ετών που ενισχύεται από νέες σημαντικές ανακαλύψεις, η Mustela εξασφαλίζει στα βρέφη και στις μητέρες τους ακόμη πιο ασφαλή, πιο αποτελεσματικά και πιο φυσικά προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας.

 

Καλύτερη γνώση για καλύτερη προστασία

Αφοσιωμένοι στις έρευνες για το βρεφικό δέρμα, οι ερευνητές της Mustela και των Εργαστηρίων Expanscience συνεργάζονται τακτικά με αναγνωρισμένους ειδικούς επιστήμονες της δερματολογίας και της παιδιατρικής, κυρίως στα πλαίσια εθνικών και διεθνών συνεδρίων.

Με την αρωγή των κορυφαίων ειδικών του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, η Mustela έθεσε σε εφαρμογή ένα πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο δέρμα των παιδιών από τις πρώτες ημέρες της ζωής τους. Για πρώτη φορά στον κόσμο, η ερευνητική ομάδα της Mustela κατόρθωσε να αναπαραστήσει τη μορφολογία του βρεφικού δέρματος στο εργαστήριο, προκειμένου να το διερευνήσει σε μεγαλύτερο βάθος, σε επίπεδο κυττάρων και γονιδίων.

 

Ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη για το βρεφικό δέρμα

Μέσα από τις έρευνές της, η Mustela οδηγήθηκε σε μία σημαντική ανακάλυψη: το βρεφικό δέρμα είναι προικισμένο με ένα κεφάλαιο αρχικών κυττάρων, ο αριθμός των οποίων είναι ο μέγιστος κατά τη γέννηση, αλλά τα οποία είναι εξαιρετικά ευάλωτα κατά τα πρώτα χρόνια, δηλαδή κατά την περίοδο ανοικοδόμησης του δερματικού φραγμού. Αυτό το εύθραυστο και συνάμα ανεκτίμητο κεφάλαιο είναι μοναδικό για ολόκληρη τη ζωή του ατόμου και του διασφαλίζει καθ' όλη την πορεία της ύπαρξής του την ανάπλαση και τη διατήρηση της γενικότερης ισορροπίας του δέρματός του.

 

Ένα εύθραυστο, μη πλήρως ανεπτυγμένο δέρμα που χρειάζεται υποστήριξη

Η Mustela έχει επίσης πραγματοποιήσει καινοτόμες έρευνες σχετικά με τη λειτουργία φραγμού του βρεφικού δέρματος από την ημέρα της γέννησης. Σαν μία ασπίδα προστασίας, ο δερματικός φραγμός αποτελεί την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και επιτρέπει στο δέρμα να διατηρεί ένα ικανοποιητικό επίπεδο ενυδάτωσης, ζωτικής σημασίας για τα κύτταρα. Όμως το βρεφικό δέρμα, το οποίο δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, δεν είναι ακόμη σε θέση να εκτελέσει το ρόλο του ως προστατευτικός φραγμός.

Οι έρευνες της Mustela έχουν ουσιαστικά αποκαλύψει ότι απαιτούνται πολλά χρόνια έως την πλήρη ανάπτυξη του δερματικού φραγμού. Μέχρι την ηλικία των δύο ετών το δέρμα είναι εξαιρετικά ευάλωτο στις καθημερινές εξωγενείς επιθέσεις, ενώ, παράλληλα, δεν έχει αναπτύξει ακόμη την ικανότητα να διατηρεί ένα καλό επίπεδο ενυδάτωσης. Επομένως, έχει απόλυτη ανάγκη από θρέψη και ενίσχυση σε καθημερινή βάση.

 

Ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η επιστήμη για το βρεφικό δέρμα

Χάρη σε αυτή τη βαθιά γνώση των ιδιαιτεροτήτων του δέρματος των βρεφών και σε συνδυασμό με τη συνεχή συνεργασία της με επαγγελματίες από το χώρο της υγείας (φαρμακοποιοί, δερματολόγοι, παιδίατροι, τοξικολόγοι, αλλεργιολόγοι, γυναικολόγοι), η Mustela σας εξασφαλίζει εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε βρεφικού δέρματος από την ημέρα της γέννησης.

Ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα και πιο φυσικά, τα προϊόντα της Mustela υποστηρίζουν αρμονικά την ανάπτυξη του δέρματος του μωρού σας και το προστατεύουν σήμερα για ένα υγιές αύριο.

 

 

Αποστολή