Μια ιστορια γεματη συναισθημα και καινοτομια

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Mustela γράφει τις πιο όμορφες ιστορίες φροντίδας και προστασίας με πρωταγωνιστές τα μωρά και τις μαμάδες ολόκληρου του κόσμου. Τα προϊόντα φροντίδας της Mustela, που ξυπνούν μοναδικά συναισθήματα χάρη στο χαρακτηριστικό άρωμά τους, περνούν σαν κληρονομιά από τη μητέρα στο παιδί εδώ και περισσότερες από τρεις γενιές.

Πρωτοπόρος όπως πάντα, η Mustela, στην προσπάθειά της να ενσωματώνει κάθε φορά τις τελευταίες επιστημονικές προόδους στα προϊόντα φροντίδας της και να ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις προσδοκίες των νέων γονιών, προτείνει ολοένα και περισσότερες καινοτόμες λύσεις με το πέρασμα των χρόνων. Σιγά-σιγά, αυτές οι μικρές επαναστάσεις έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των μωρών και των μαμάδων τους: νέες ιδέες, νέες φόρμουλες, νέες υφές, πιο πρακτικά προϊόντα και συσκευασίες... Αυτές οι καινοτομίες τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης και αποτελούν το αντικείμενο 635 ευρεσιτεχνιών των Εργαστηρίων Expanscience που έχουν κατοχυρωθεί τα τελευταία 15 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα, οι 4 διαφορετικές σειρές προϊόντων που κυκλοφορούν σε διάφορες χώρες και περιλαμβάνουν συνολικά 50 προϊόντα επιβεβαιώνουν περισσότερο από ποτέ τη μοναδική εξειδίκευση της Mustela στη δερματολογία. Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα πιο φυσικά, τα προϊόντα φροντίδας της Mustela προστατεύουν το δέρμα των βρεφών και των νεαρών μαμάδων από σήμερα για ένα υγιές αύριο.

Αποστολή

Ανακαλύψτε τα σπουδαιότερα κεφάλαια της ιστορίας της Mustela

1950

 

Το ξεκίνημα της Mustela
Ο Paul Berthomé, πατέρας του σημερινού προέδρου της εταιρείας, ξεκινά μια συνεργασία με έναν φαρμακοποιό και κάπως έτσι δημιουργούνται τα Εργαστήρια Expanscience. Από τη συναναστροφή τους με διάφορες μητέρες διαπιστώνουν και οι δύο ότι δεν υπάρχει καμία εναλλακτική στο σαπούνι για το μπάνιο των βρεφών, που όμως είναι γνωστό ότι ξηραίνει και επιβαρύνει το δέρμα. Έτσι, αποφασίζουν να αναπτύξουν ένα προϊόν 2 σε 1 που συνδυάζει καθαριστικές και μαλακτικές ιδιότητες: το πρώτο γαλάκτωμα μπάνιου ειδικά σχεδιασμένο για τα μωρά της Ευρώπης. Μία πραγματική επανάσταση!

 

 

 

 

 

1960

Δημιουργία της 1ης σειράς αντηλιακών για βρέφη
Το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα έχει ανάγκη από ειδικευμένη προστασία από τον ήλιο: η Mustela είναι η πρώτη εταιρεία που την προσφέρει.

 

 

 

1979

Κυκλοφορία της σειράς Mustela Femme
Για πρώτη φορά, οι έγκυες γυναίκες και οι νεαρές μητέρες έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου δέρματός τους.

 

1982

Ίδρυση του Ιδρύματος Mustela
Τελώντας υπό την αιγίδα του γαλλικού ιδρύματος Fondation de France, το Ίδρυμα Mustela υποστηρίζει κάθε δράση που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των παιδιών.

1987

Κυκλοφορία του 1ου τζελ 2 σε 1 για τα μαλλιά και το σώμα
Αυτό το προϊόν κάνει τη ζωή των μαμάδων ευκολότερη, καθώς είναι ιδανικό για τα ταξίδια.

 

 

 

 Κυκλοφορία της κρέμας Crème pour le change
Οι ερεθισμοί της μηρογεννητικής περιοχής είναι πια παρελθόν! Οι μαμάδες μπορούν πλέον να προστατεύουν το ευαίσθητο πωπουδάκι του μωρού τους σε κάθε αλλαγή πάνας.

1990

Κυκλοφορία των πρώτων υγρών μαντηλιών για βρέφη
Αυτή η καινοτομία, την οποία έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση οι δραστήριες μαμάδες που αναζητούν πρακτικές λύσεις, φέρνει κυριολεκτικά την επανάσταση στη διαδικασία αλλαγής πάνας!

1994

Κυκλοφορία της σειράς Mustela 9 Months
Η σειρά Mustela 9 Months είναι η πρώτη ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων φροντίδας ειδικά για το δέρμα των εγκύων και των νέων μαμάδων που επιτρέπουν στη γυναίκα να διατηρήσει αναλλοίωτη την ομορφιά της επιδερμίδας της και να ζήσει τη μητρότητα στο έπακρο.

 

 

 

 

 

 

 

 


Κυκλοφορία του Dermo-nettoyant
Αυτό το εξαιρετικά ήπιο τζελ καθαρισμού, ιδανικό για χρήση από τη γέννηση, αποτελεί σήμερα τη νούμερο ένα επιλογή των νέων μητέρων στη Γαλλία.

1999

Κυκλοφορία του PhysiObébé
Το πρώτο υγρό καθαρισμού χωρίς ξέπλυμα για βρέφη και η νέα πρόταση στον καθαρισμό του δέρματος που έχει λάβει το βραβείο καινοτομίας της αμερικανικής ένωσης JPMA (Juvenile Products Manufacturers Association - USA).

 

 

 

 

 

 

 


Κυκλοφορία της σειράς Mustela Dermo-pédiatrie
Το πρώτο προϊόν αυτής της εξειδικευμένης σειράς φροντίδας για τα δερματικά προβλήματα των βρεφών και των παιδιών είναι η Crème émolliente STELATOPIA® που αναπληρώνει τα λιπίδια στα ξηρά δέρματα με τάση ατοπίας.

2002

Κυκλοφορία του Huile de massage της σειράς Mustela Bébé
Αυτό το λάδι για μασάζ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στα βρέφη και στις μαμάδες τους στιγμές χαλάρωσης και τρυφερότητας και το 2003 βραβεύτηκε με το Όσκαρ του Cosmétique Magazine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Κυκλοφορία των πρώτων υγρών μαντηλιών Lingettes visage with PhysiObébé
Πρακτικά μαντηλάκια για τον απαλό καθαρισμό του προσώπου του βρέφους, ιδανικά για τις μετακινήσεις.

2004

Κυκλοφορία του STELACTIV® για τη φροντίδα της μηρογεννητικής περιοχής
Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, αυτό το προϊόν φροντίδας εξουδετερώνει τη δράση των ενζύμων που ευθύνονται για τη δημιουργία ερεθισμών στη μηρογεννητική περιοχή, περιορίζει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και αναπλάθει γρήγορα το δέρμα.

2008

Κυκλοφορία της σειράς STELAPROTECT®
Η πρώτη σειρά προϊόντων της Mustela Dermo-pédiatrie που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα του υπερευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος των βρεφών και των παιδιών. Μειώνει την υπερευαισθησία του δέρματος και χαρίζει μία αίσθηση απόλυτης άνεσης.

 

 

 

 

 

 

 

2009

Κυκλοφορία της νέας σειράς προϊόντων φροντίδας Mustela 9 Months
Η σειρά Mustela 9 Months εμπλουτίζεται με προϊόντα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένα για τα εύθραυστα, ευαίσθητα και μη ανεκτικά δέρματα.

2010

Η γιορτή των 60 χρόνων της Mustela
Η Mustela γιορτάζει 60 χρόνια πείρας και καινοτομίας στην υπηρεσία του δέρματος των βρεφών και των μητέρων. Όλα αυτά τα χρόνια, η Mustela δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται προκειμένου να ανταποκρίνεται διαρκώς στις προσδοκίες των μητέρων και των επαγγελματιών της υγείας, αλλά και για να ενσωματώνει κάθε φορά τις τελευταίες επιστημονικές προόδους στα προϊόντα φροντίδας της.

2013

 

Η σειρά Mustela Bébé βελτιώνει τα προϊόντα φροντίδας της
Μετά από 10 χρόνια ερευνών, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της Mustela οδηγούνται σε μία ανακάλυψη που δεν έχει προηγούμενο: παρά την ευθραυστότητά του, το βρεφικό δέρμα είναι προικισμένο με έναν αναπάντεχο πλούτο αρχικών κυττάρων. Αυτό το κεφάλαιο κυττάρων, μοναδικό για ολόκληρη τη ζωή του ατόμου, είναι εξαιρετικά ευάλωτο στις καθημερινές επιθέσεις.
Για να προστατέψει αυτό το πολύτιμο κεφάλαιο ζωής, η Mustela βελτιώνει τη σειρά φροντίδας Mustela Bébé ενσωματώνοντας νέες, πιο φυσικές φόρμουλες, εμπλουτισμένες με την πατενταρισμένη δραστική ουσία Perséose αβοκάντο®. Αυτή η βιομιμητική και φυσική δραστική ουσία νέας γενιάς δρα με απόλυτη χημική συγγένεια με το δέρμα, διατηρώντας τον κυτταρικό του πλούτο και ενισχύοντας το δερματικό φραγμό των βρεφών. Γι' ακόμα μια φορά, η Mustela φέρνει την επανάσταση στη φροντίδα του βρεφικού δέρματος.