Αποδεδειγμενη ασφαλεια και αποτελεσματικοτητα

Επειδή τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από το μωρό σας, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων αποτελούν τις απόλυτες προτεραιότητες της Mustela από το ξεκίνημά της. Στηριζόμενη στην εμπειρία των Εργαστηρίων Expanscience, η Mustela διεξάγει διαρκώς νέες έρευνες πάνω στο βρεφικό δέρμα και υποβάλλει τα προϊόντα της σε εξαιρετικά αυστηρούς ελέγχους πριν σας τα προτείνει. Επιλέγοντας προϊόντα Mustela, είστε σίγουροι ότι παίρνετε στα χέρια σας ένα προϊόν που είναι αποτελεσματικό και ασφαλές, από την πρώτη μέχρι την τελευταία χρήση του.
 

Φόρμουλες με απόλυτη χημική συγγένεια με το δέρμα

Για την απαλή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος των βρεφών, των εγκύων και των νέων μητέρων, η Mustela επιλέγει τα συστατικά των προϊόντων της με εξαιρετική αυστηρότητα:
 

  • Κάθε φόρμουλα αναπτύσσεται λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του δέρματος των βρεφών, με ή χωρίς προβλήματα, των εγκύων γυναικών και των νέων μητέρων.
  • Όλα τα προϊόντα Mustela είναι υποαλλεργικά: από τη σύνθεσή τους έχουν αποκλειστεί όλες οι ερεθιστικές ουσίες και είναι ειδικά μελετημένα ώστε να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων. Τα αποτελέσματα των ιατρικών ελέγχων των προϊόντων από ανεξάρτητα εργαστήρια επιβεβαιώνουν την υψηλή δερματική ανοχή τους.
  • Από τη σύνθεση των προϊόντων Mustela έχουν αποκλειστεί πολυάριθμες αμφιλεγόμενες ουσίες, όπως οι παραβένες, η φαινοξυαιθανόλη, οι φθαλικές ενώσεις, το EDTA και η χλωροφαινεκίνη.
  • Η Mustela δίνει προτεραιότητα στα φυσικά συστατικά ή στα συστατικά φυσικής προέλευσης: σήμερα, τα προϊόντα φροντίδας της σειράς Mustela Bébé περιέχουν σε ποσοστό 92%, κατά μέσο όρο, συστατικά φυσικής προέλευσης.
  • Το Perséose αβοκάντο®, δραστική ουσία που υπάρχει στα περισσότερα προϊόντα της σειράς Mustela Bébé, έχει επιλεγεί ως συστατικό τους λόγω της τέλειας χημικής συγγένειάς του με τα πιο ευαίσθητα δέρματα: πρόκειται για μία βιομιμητική ουσία που συνδυάζει μέγιστη δερματική ανοχή και στοχευμένη αποτελεσματικότητα.

 

Βέλτιστα επίπεδα συντήρησης

2_securite_efficaciteΗ Mustela δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην καλή συντήρηση των προϊόντων της και εγγυάται την ασφάλεια της χρήσης τους:
 

  • Τα αμφιλεγόμενα συντηρητικά, όπως οι παραβένες ή η φαινοξυαιθανόλη, έχουν αποκλειστεί από τη σύνθεση των προϊόντων Mustela.
  • Η Mustela χρησιμοποιεί μόνο συντηρητικά τα οποία έχουν λάβει έγκριση από τις υγειονομικές αρχές και των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια είναι αποδεδειγμένες για τα πιο εύθραυστα δέρματα.
  • Η ίδια η σύλληψη των συνθέσεων των προϊόντων Mustela (επιλογή pH και συστατικών), καθώς και η πραγματοποίηση μικροβιολογικών ελέγχων σε καθεμιά από αυτές παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλή συντήρηση των προϊόντων.
  • Ορισμένα προϊόντα φροντίδας της Mustela, όπως εκείνα που προορίζονται για τα μη ανεκτικά και αντιδραστικά δέρματα (σειρά STELAPROTECT) δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό και η συντήρησή τους επιτυγχάνεται με τη χρήση «αεροστεγών» συσκευασιών που τα προστατεύουν από την επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα και το περιβάλλον, αποτρέποντας έτσι τους κινδύνους μόλυνσης.
  • Χάρη στην αποτελεσματικότητα του συστήματος συντήρησής τους, τα προϊόντα Mustela διατηρούνται για τουλάχιστον 30 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής τους. Η ημερομηνία ανάλωσής τους υποδεικνύεται σε κάθε συσκευασία με το εξής σήμα:  Logo

 

Κακή συντήρηση: προσοχή, κίνδυνος!
Τα προϊόντα για βρέφη χρησιμοποιούνται γενικά στο χώρο του μπάνιου, σε ένα περιβάλλον ζεστό και υγρό που ευνοεί τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων και την ανάπτυξη μούχλας. Εάν τα προϊόντα φροντίδας μολυνθούν από αυτούς τους μικροοργανισμούς, μπορούν να προκαλέσουν λοιμώξεις, ιδιαίτερα στα βρέφη. Επομένως, για τη δική σας ασφάλεια, η καλή συντήρηση των προϊόντων φροντίδας Mustela αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 

Οι απαιτητικές προδιαγραφές ασφάλειας

Επειδή ποτέ και τίποτα δεν είναι αρκετά ασφαλές για το υπερευαίσθητο δέρμα των βρεφών και των μελλοντικών και νέων μητέρων, η Mustela έχει υιοθετήσει μία σειρά από ειδικούς και εξαιρετικά αυστηρούς κανόνες για την ανάπτυξη των προϊόντων της, οι οποίοι υπερβαίνουν τις κανονιστικές απαιτήσεις:

3_securite_efficacite

Έλεγχοι ασφάλειας
Κάθε φόρμουλα της Mustela, πριν επιλεγεί, υποβάλλεται σε ένα πλήθος ελέγχων προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλής: έλεγχοι δερματικής και οφθαλμικής ανοχής, υποαλλεργικότητας ή/και φωτοτοξικότητας. Για την αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων με ακόμη πιο αξιόπιστο και διεξοδικό τρόπο, οι ερευνητές μας είναι οι πρώτοι στον κόσμο που έχουν αναπτύξει και χρησιμοποιούν μία μέθοδο αναπαράστασης της μορφολογίας της βρεφικής επιδερμίδας στο εργαστήριο σε ορισμένους από αυτούς τους ελέγχους.

Αξιολόγηση της ικανότητας τερατογένεσης
Τα προϊόντα Mustela 9 Months υποβάλλονται σε συγκεκριμένες αξιολογήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται από ανεξάρτητο, εξειδικευμένο τοξικολογικό εργαστήριο, προκειμένου να αποδειχτεί ότι δεν ενέχουν κανέναν κίνδυνο για το έμβρυο, ούτε για το βρέφος κατά την περίοδο θηλασμού.

Έλεγχοι αποτελεσματικότητας
Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων Mustela αξιολογείται μέσω πολυάριθμων δοκιμών χρήσης ή/και κλινικών δερματολογικών, παιδιατρικών ή/και γυναικολογικών ελέγχων.

4_securite_efficacite Έλεγχοι κατά τη διάρκεια της παραγωγής και μετά την παραγωγή
Τα προϊόντα Mustela υπόκεινται σε ελέγχους σε διάφορα στάδια της παραγωγής, προκειμένου, κυρίως, να επαληθευτεί ότι δεν έχουν μολυνθεί από βακτήρια και ότι η σύνθεσή τους είναι σταθερή.

Κοσμετοεπαγρύπνηση
Τα προϊόντα Mustela εξακολουθούν να ελέγχονται και μετά τη διάθεσή τους στην αγορά μέσω ενός συστήματος.
 

 

Αποστολή