Το Avocado Perseose®

Για τη διατήρηση του μοναδικού κεφαλαίου κυττάρων του βρεφικού δέρματος, η Mustela εξήγαγε από το αβοκάντο μία φυσική δραστική ουσία με βιομιμητικές ιδιότητες και απόλυτη χημική συγγένεια με το δέρμα.
 

Βιομιμητισμός
Στον τομέα των δερμοκαλλυντικών κάνουμε λόγο για βιομιμητισμό, όταν μία δραστική ουσία ή ένα συστατικό μιμείται ή αναπαράγει τις δομές ή τις λειτουργίες που απαντώνται στη φύση. Δρώντας με απόλυτη χημική συγγένεια με το δέρμα, αυτές οι δραστικές βιομιμητικές ουσίες παρουσιάζουν ένα αξιοσημείωτο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ανοχής.

Από το ξεκίνημα της εταιρείας μέχρι σήμερα, τα προϊόντα Mustela αντλούν τα κυριότερα δραστικά συστατικά τους από τον φυτικό κόσμο. Για να προστατέψουν το πολύτιμο κυτταρικό κεφάλαιο του βρεφικού δέρματος, οι ερευνητές της Mustela και των Εργαστηρίων Expanscience επέλεξαν το αβοκάντο από δεκάδες άλλα είδη φυτών. Χάρη στην απαράμιλλη τεχνογνωσία τους εντόπισαν στη σύνθεσή του ορισμένα μόρια τα οποία είναι εξαιρετικά σπάνια στη φύση και κατέχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία ανάπτυξης και ωρίμανσης του φρούτου. Έπειτα από μια διαδικασία εκχύλισης, καθαρισμού και συμπύκνωσης, τα μόρια αυτά έδωσαν υπόσταση σε μία πατενταρισμένη, φυσική, δραστική ουσία: το Avocado Perseose.

 

Μοναδικά δερματολογικά οφέλη

Το Perséose αβοκάντο είναι τέλεια προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δέρματος των βρεφών από τη γέννησή τους, ενώ η αποτελεσματικότητά του είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη:
 

  • Υποστηρίζει την ανάπτυξη της λειτουργίας φραγμού του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή των στοιχείων-κλειδιών του (πρωτεΐνες και λιπίδια).
  • Διατηρεί τον κυτταρικό πλούτο, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας των κυττάρων του δέρματος κατά τις εξωγενείς επιθέσεις.
     

Το κλινικά ελεγμένο Perséose αβοκάντο ανήκει σε μία νέα κατηγορία δραστικών βιομιμητικών ουσιών, δηλαδή δραστικών ουσιών φυσικής προέλευσης που έχουν την ικανότητα να δρουν με τέλεια χημική συγγένεια με το βρεφικό δέρμα, συνδυάζοντας, έτσι, μέγιστη δερματική ανοχή και στοχευμένη αποτελεσματικότητα.

 

Μία νέα γενιά προστασίας για το δέρμα του μωρού σας

Η Mustela επέλεξε να ενσωματώσει στις νέες φόρμουλες Mustela Bébé το Avocado Perseose αβοκάντο για όλες τις παραπάνω εντυπωσιακές του ιδιότητες. Έτσι, κάθε φορά που φροντίζετε το μωρό σας, προστατεύετε τον κυτταρικό πλούτο του δέρματός του και υποστηρίζετε την αρμονική ανάπτυξή του, από σήμερα για ένα υγιές αύριο.

 

Μία ασφαλής δραστική ουσία που σέβεται το περιβάλλον

Για τη Mustela, ο σεβασμός προς το δέρμα είναι αλληλένδετος με το σεβασμό απέναντι στη φύση: όλα τα προϊόντα φροντίδας της Mustela είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι επιπτώσεις τους στο περιβάλλον. Ανταποκρινόμενο πλήρως σε αυτή την προσπάθεια, το Avocadp Perseose αβοκάντο παράγεται με τρόπο ασφαλή και υπεύθυνο:
 

  • Η συγκεκριμένη ουσία που χρησιμοποιεί η Mustela λαμβάνεται μέσω μιας ελεγχόμενης φαρμακευτικής διαδικασίας με σεβασμό στη βιοποικιλότητα από αβοκάντο που καλλιεργούνται σύμφωνα με τις ορθές περιβαλλοντικές πρακτικές και προσφέρουν εγγυημένη ιχνηλασιμότητα.
     
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Προστασία του 80 % των δεικτών των αρχικών κυττάρων από το Avocado Perseose στις πιο ισχυρές εξωτερικές επιθέσεις.

 

 

 

Αποστολή