Η δέσμευσή μας

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στη Mustela γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από το μωρό σας, και γι 'αυτό δεσμευόμαστε για την ασφάλεια πρώτα απ' όλα. Όλα τα προϊόντα της Mustela έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, είναι υποαλλεργικά *, υψηλής ανεκτικότητας και δεν περιέχουν parabens, phenoxyethanol, phtalates ή αλκοόλ. Πριν διατεθούν στην αγορά, τίθενται συστηματικά στις αυστηρότερες δυνατές δοκιμές για να επιβεβαιωθεί η ποιότητα ασφάλειας.  

 

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΩΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Τα προϊόντα Mustela είναι το αποτέλεσμα της δερματολογικής τεχνογνωσίας της Expanscience Laboratories στη Γαλλία. Όλα έχουν αξιολογηθεί προσεκτικά στο πλαίσιο των κλινικών δοκιμών ή δοκιμών χρήσης κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο για να αποδειχθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά τους.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ο κόσμος των φυτών διαθέτει απεριόριστους πόρους για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Στη Mustela όλα τα προϊόντα της περιέχουν συστατικά που είναι είτε φυσικά είτε φυσικής προέλευσης: Για παράδειγμα, τα προϊόντα της σειράς Mustela για μωρά περιέχουν κατά μέσο όρο 92% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Η σειρά των προϊόντων μας για μωρά ενισχύει τις στιγμές οικειότητας ανάμεσα στη μητέρα και το μωρό μέσα από τη μοναδική αίσθηση άνεσης και ευχαριστήσης που δημιουργεί η χρήση τους. Το ευχάριστο άρωμά τους μετατρέπει  κάθε άγγιγμα της μητέρας σε μια στιγμή ευεξίας, αφυπνίζοντας απαλά  όλες τις αισθήσεις.                                                                                

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η φροντίδα των παιδιών μας περιλαμβάνει επίσης τη φροντίδα του περιβάλλοντος στο οποίο ζουν. Σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των προϊόντων μας, στη Mustela κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ελαχιστοποιήσουμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Έτσι, όλα τα μπουκάλια των προϊόντων μας μπορούν να ανακυκλωθούν. Τα κουτιά που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των προϊόντων μας προέρχονται από δάση αειφόρου διαχείρισης, ενώ οι αφρώδεις φόρμουλες των προϊόντων μας είναι βιοδιασπώμενες.

 

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Στη Mustela δεν δεσμευόμαστε μόνο για τα προϊόντα, αλλά και στους γονείς. Υποστηρίζουμε νέους και μελλοντικούς γονείς καθώς ανακαλύπτουν τις χαρές του να είσαι γονιός. Από την αρχή της υπαρξής μας, στη Mustela παρέχουμε συμβουλές σε συνεργασία με επαγγελματίες στον τομέα της υγείας και της φροντίδας των μωρών.  Κάθε μέρα, στη Mustela βοηθάμε τους νέους γονείς να παρέχουν τα μωρά τους τη μοναδική φροντίδα που χρειάζονται, καθοδηγώντας τους αρμονικά καθώς αναπτύσσονται.

 

Μια κοινωνική δέσμευση

Το Ίδρυμα Mustela δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Fondation de France και έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τους επαγγελματίες υγείας που εμπλέκονται στη φροντίδα των μωρών: από το 1982,  υποστηρίζει ερευνητικές πρωτοβουλίες στην παιδιατρική, παρέχοντας στους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των βρεφών με πακέτα πρόληψης στην παιδιατρική και την μαιευτική, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και άλλες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον ίδιο τομέα.

 

* Σχεδιασμένο για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας αλλεργικών αντιδράσεων

 

Αποστολή