Η εξειδίκευσή μας
Αξιοποιούμε τα καλύτερα στοιχεία της φύσης, δίνοντας προτεραιότητα στα βιολογικά συστατικά, για να εξάγουμε δραστικά συστατικά υψηλής απόδοσης. Στη συνέχεια, τα ενσωματώνουμε σε προϊόντα περιποίησης φυσικής προέλευσης, σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που είναι φιλικές προς το δέρμα, τους ανθρώπους και τον πλανήτη.
Για να δημιουργήσουμε φυσικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των μωρών και των οικογενειών, επιλέγουμε τα καλύτερα συστατικά από τη φύση - κατά προτίμηση βιολογικά - από τα οποία εκχυλίζουμε, καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά. Οι φόρμουλές μας παρασκευάζονται με ελάχιστα συστατικά, τα οποία επιλέγονται για την αποτελεσματικότητα, την ανεκτικότητα και την ασφάλειά τους. Ο αριθμός των συστατικών και το ποσοστό των φυσικών συστατικών δημοσιεύονται για κάθε φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 16128 ή το πρότυπο Cosmos.
Μια μοναδική εξειδίκευση στην εκχύλιση ενεργών συστατικών φυτικής προέλευσης
Παράγουμε πολύ υψηλής ποιότητας αγνά φυσικά εκχυλίσματα, έλαια, σκόνες και βούτυρα, τα οποία υπόκεινται σε αυστηρές βιολογικές και κλινικές δοκιμές όπως και σε υποβολή πατεντών και επιστημονικές δημοσιεύσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή ανεκτικότητα και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.Με 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των φυτικών πρώτων υλών, έχουμε καταστεί σημαντικός προμηθευτής για μάρκες καλλυντικών στη Γαλλία και διεθνώς. Στα εργαστήριά της, η Expanscience δίνει προτεραιότητα στην εκχύλιση φυτών μέσω διαδικασιών οικολογικού-κοινωνικού σχεδιασμού: μοριακή απόσταξη, μια «πράσινη» μέθοδος διαχωρισμού και συγκέντρωσης των πολύτιμων στοιχείων των ελαίων, βιοτεχνολογίες όπως η ενζυμική μηχανική, μια εναλλακτική λύση στη χρήση ορισμένων χημικών ουσιών, και φυτική εκχύλιση με τη χρήση «πράσινων» διαλυτών.
Από το 1977 η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εκχύλιση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης
Διαδικασία προμήθειας πρώτων υλών που στοχεύουν στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου
Η καλλιέργεια των φυτών που μας επιτρέπουν να αναπτύσσουμε και να προμηθεύουμε τα ενεργά μας συστατικά, όπως είναι το αβοκάντο και η σχιζάνδρα, ακολουθεί την ΕΚΕ πολιτική που έχουμε ορίσει. Δίνουμε προτεραιότητα: στη βιολογική γεωργία έναντι της παραδοσιακής, στην κυκλική οικονομία, η οποία στοχεύει στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης πόρων και του περιβαλλοντικού αντίκτυπου, στην ανακύκλωση, η οποία περιλαμβάνει την ανάκτηση αχρησιμοποίητων υλικών ή συστατικών για τη δημιουργία προϊόντων, και στα παραπροϊόντα τροφίμων, δηλαδή αυτά που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της παραγωγής ενός τρόφιμου.