#ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Τριπλή βράβευση για τη Mustela® στα Mother & Baby Awards 2020

Mother_and_baby_awards
Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Mother & Baby Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για καινοτόμα - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την μητέρα και το μωρό της ξεχείλισε.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν όλες εκείνες τις εταιρείες οι οποίες τα τελευταία χρόνια, έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη  και το ρουχισμό του μωρού, αλλά και την φροντίδα της νέας μητέρας.   

Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για πάνω από 60 χρόνια, κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεχωρίσει, καθώς έλαβε τριπλή βράβευση. Μετά από μία απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης με πολλές και υψηλού επιπέδου συμμετοχές, η Mustela® διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • Βραβείο GOLD: «Baby Bathtime Product of the Year – Εξειδικευμένη σειρά μπάνιου»

Gold_Stamp

 

Mustela_4 products_photo

 

  • Βραβείο SILVER: «Babycare Product of the Year- Μωρομάντηλα Καθαρισμού»

SILVER_Stamp

 

BABYCARE_WIPES

 

  • Βραβείο SILVER: « Babycare Product of the Year – Κρέμα αλλαγής πάνας»

SILVER_Stamp

 

BABYCARE_CREAM_BOX

 

Η Mustela ανακάλυψε ότι, όπως το δέρμα των ενηλίκων, έτσι και τα μωρά γεννιούνται με τον δικό τους τύπο δέρματος, ο οποίος έχει εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης. Έτσι, δημιούργησε σειρές προϊόντων για το Κανονικό, Ξηρό, Ευαίσθητο ή Ατοπικό δέρμα που αφορούν το καθημερινό μπάνιο του μωρού, με συστατικά φυσικής προέλευσης που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης ανά τύπο δέρματος, με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στη χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης.

Η νέας γενιάς Kρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela VBC 1>2>3, με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στην πηγή τους, ενώ είναι η μοναδική κρέμα αλλαγής πάνας που παρέχει τριπλή δράση (ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ, ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ), χάρη στα πατενταρισμένα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης που περιέχει.

Επίσης, με γνώμονα τις εξειδικευμένες ανάγκες περιποίησης του παιδικού και βρεφικού δέρματος η Mustela σχεδίασε τα καινοτόμα Μωρομάντηλα Καθαρισμού Mustela με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως αβοκάντο & αλόε βέρα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, τα χέρια, τη μηρογεννητική περιοχή και το σώμα. Είναι απαλά, υποαλλεργικά και αφήνουν το δέρμα του μωρού ενυδατωμένο.

Τις τιμητικές διακρίσεις  παρέλαβαν η Γενική Διευθύντρια της ISOPLUS, κα Ηρώ Κουμάκη, o Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κος Τσαβαλιάς Θάνος και ο Scientific Manager Cosmetics, κος Γιάννης Ανδρουλάκης (Βιολόγος MSc), τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών.