Το Ίδρυμα Mustela®

Από το 1982, το Ίδρυμα Mustela® έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών και οικογενειών σε όλον τον κόσμο. 

Το Ίδρυμα Mustela® υποστηριζει οικογενειες στις πιο σημαντικες στιγμες της ζωης τους!

Η άφιξη ενός παιδιού φέρνει αλλαγές στη ζωή κάθε οικογένειας και οι γονείς μπορεί να έχουν πολλές ερωτήσεις. Το Ίδρυμα Mustela® παρέχει σε κάθε νέο γονιό ενημερωτικούς οδηγούς και διασκεδαστικά εργαλεία (κουίζ, παιχνίδια, διαδραστικά βίντεο κ.λπ.), τα οποία μπορούν να δώσουν απαντήσεις στις πιο συχνές απορίες και ανησυχίες του. Αυτές μπορεί να αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο, την πρόληψη οικιακών ατυχημάτων, την παιδική ηλικία ακόμη και θέματα που σχετίζονται με τον ύπνο των παιδιών.
 
Όλο το περιεχόμενο του Ιδρύματος Mustela® επικυρώνεται από επαγγελματίες, που εξειδικεύονται στην υγεία των παιδιών, όπως νοσοκόμες παιδιατρικής, ψυχολόγους, μαίες ή παιδιάτρους και φαρμακοποιούς, εξασφαλίζοντας έτσι τη ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται στις οικογένειες. 

 

Το Ίδρυμα Mustela® συνεργαζεται επισης με ερευνητές και επαγγελματίες της υγειας των παιδιων 

Για περισσότερα από 35 χρόνια, το Ίδρυμα Mustela® υποστηρίζει την ερευνητική προσπάθεια. Έτσι, κάθε χρόνο απονέμει υποτροφίες στους τομείς της ψυχολογίας, της ψυχιατρικής, της παιδιατρικής, της νευρολογίας, της κοινωνιολογίας και της ιστορίας. 
 
Το Ίδρυμα Mustela® απονέμει επίσης διάφορα βραβεία, όπως το Βραβείο Μαιευτικής, το οποίο σηματοδοτεί τη δέσμευσή του στις μαίες της Γαλλίας και της Ευρώπης αλλά και το ετήσιο Βραβείο Κοινωνικής Παιδιατρικής, το οποίο παρέχει αναγνώριση σε έργα τα οποία γίνονται για το όφελος των παιδιών και των οικογενειών τους. 
 
Δείτε μερικά παραδείγματα έργων που υποστηρίζει το Ίδρυμα Mustela®:
  • ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: υποστήριξη σε μητέρες με κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες
  • ΤΟΥΡΚΙΑ: ανακαίνιση ενός νεανικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη
  • ΓΑΛΛΙΑ: χρηματοδότηση του Paro, ενός θεραπευτικού ρομπότ που έχει τη μορφή λούτρινης φώκιας, το οποίο σχεδιάζεται για την καταπολέμηση του πόνου και τη μείωση του άγχους των παιδιών που νοσηλεύονται σε νοσοκομειακές παιδιατρικές πτέρυγες
Και τελευταίο αλλά το ίδιο σημαντικό, το Ίδρυμα Mustela®, παρέχει βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν τεθεί σε καταστάση έκτακτης ανάγκης. Πιο πρόσφατο παράδειγμα όταν το 2017 βρέθηκε δίπλα στον Ερυθρό Σταυρό του Περού παρέχοντας βοήθεια σε οικογένειες που επλήγησαν από τις πλημμύρες τον Μάρτιο στα βόρεια της χώρας.
 

 

Αποστολή