Προστατεύστε το μωρό σας αᴨό τον ήλιο

Πώς να επιλέξετε σωστά την αντηλιακή προστασία για το παιδί σας

Το δέρμα του μωρού είναι πολύ πιο εύθραυστο από το δικό σας και ιδιαίτερα ευάλωτο στον ήλιο. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε για το δέρμα του μια αντηλιακή προστασία βέλτιστης αποτελεσματικότητας ενάντια στη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου, που θα το διατηρεί απαλό και θα προστατεύει τα κύτταρά του.

 

Μια καλή αντηλιακή προστασία για το μωρό σας θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
 

  • Να παρέχει δείκτη SPF 50 + και προστασία από τις ακτίνες UVA, σε συνδυασμό με προστατευτική δράση του δερματικού φραγμού για τη διαφύλαξη της φυσικής άμυνας του δέρματος και την αποφυγή της καταστροφής των κυττάρων από την έκθεση στον ήλιο.
     
  • Να διαθέτει εγγύηση υψηλής ανοχής: η σύνθεσή του πρέπει να είναι υποαλλεργική, χωρίς αλκοόλ, χωρίς paraben, και να έχει υποβληθεί σε δερματολογικό έλεγχο.
     
  • Να είναι προσαρμοσμένο στη ζωή των παιδιών: το προϊόν πρέπει να είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ιδρώτα και να είναι ορατό κατά την εφαρμογή για να μην παραλείπετε καμία ζώνη.
     
  • Να είναι προσαρμοσμένο στο τύπο δέρματος του παιδιού: αν το δέρμα είναι πολύ ανοιχτόχρωμο ή αντιδρά εύκολα, να επιλέξετε ένα προϊόν φροντίδας ειδικά σχεδιασμένο για υπερευαίσθητα δέρματα.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αποστολή